Farfale cu nuca, zahar si scortisoara

de Panacris in Farfalle, 19 Noi 2012 | 7064 vizualizari

 

Un dulce de post super rapid si delicios!

 

INGREDIENTE

  • farfale din faina de grau semidura 500 g,
  • miez de nuca 300 g.,
  • zahar tos 100 g.,
  • zahar vanilinat 1 plic,
  • scortisoara 1 g.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfale cu nuca, zahar si scortisoara:

Farfalele se fierb in apa clocotita cu putina sare, cca. 8 minute dupa primul clocot. Se scurg si se trec rapid sub un jet de apa rece, ptr a se opri fierberea. Miezul de nuca se prajeste in cuptorul preincins cca. 10 minute la foc mic. Apoi se macina impreuna cu zaharul tos, zaharul vanilinat si scortisoara. Pastele se combina cu amestecul de nuca doar la servire. De preferat a se consuma calde ;) 

TIPS-URI

1

peste amestecul de paste se poate rade si coaja de lamaie sau portocala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfale cu nuca, zahar si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Lau 1

19.11.2012, 21:06

marinicayou10 1

20.11.2012, 00:20

Nu am mancat niciodata,dar am auzit ca sunt bune oare sa incerc si eu???!!

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 10:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu nuca